Charlie is een uitdagend en taboeloos online magazine met een vrouwelijke blik op de wereld. We keep it real: geen picture perfect plaatjes, maar realistische rolmodellen waarin onze lezers zich kunnen herkennen en informatie op maat van onze lezers. Van body image, feminisme en diversiteit tot het nieuwe werken of digibesitas; wij houden de vinger aan de pols van een veranderende wereld. Onze aanpak werkt: maandelijks trekt onze website zo’n 125.000 unieke bezoekers en onze artikels en topics halen met regelmaat de pers.

Met Studio Charlie willen we de verhalen van Charlie Magazine ook op een podium delen. Door meer vrouwen en mensen van kleur hun expertise te laten delen, willen we een einde maken aan all male all white panels. We maken de diversiteit van de samenleving zichtbaar op het podium.

We geloven dat onze inzichten ook voor organisaties en bedrijven een meerwaarde kunnen zijn. Dat kan in de vorm van een lezing of panelgesprek met een of meerdere van onze sprekers, maar ook in de vorm van een consultancy op maat of workshop.