Wij maken online en in print een magazine dat geen blad voor de mond neemt. Geen stereotypen en platgetreden paden, maar échte verhalen en realistische rolmodellen. Om ons heen verzamelden we een actieve community van lezers die onze verhalen delen en actief bijdragen aan onze inhoud. Onze aanpak werkt: maandelijks trekt onze website zo’n 125.000 unieke bezoekers en onze verhalen halen met regelmaat de pers.

Met Studio Charlie willen we de skills en expertise achter Charlie Magazine delen met derden. Charlie Magazine werd opgebouwd door mensen die hun verhaal met de wereld willen delen. Of het nu gaat over racisme, gendergelijkheid of seks, geen enkel onderwerp is taboe. We houden de vinger aan de pols van een steeds sneller veranderende wereld en praten hierover op een no-nonsense manier.

We geloven dat onze verhalen en inzichten ook voor andere organisaties en bedrijven een meerwaarde kunnen zijn. Dat kan in de vorm van een lezing of panelgesprek met een of meerdere van onze sprekers of moderators, of in de vorm van een consultancy of workshop.