Elk deel komt overeen met een halve dag training. Ideale grootte van een groep is maximum 15 deelnemers.

Deel 1 – Zelfvertrouwen en leiderschap

Deel 2 – Voorbereiden op krachtig spreken voor een publiek

Deel 3 – Het spreken zelf

Deel 4 – Laat je horen in een male-dominated omgeving

In het eerste deel kijken we naar wat je tegenhoudt om je meest krachtige zelf te zijn en werken we aan je innerlijke houding. Je leert anders omgaan met je zenuwen.

In het tweede deel bestuderen we hoe je best een krachtige presentatie voorbereidt (boodschap, structuur en storytelling) die niemand zal vergeten.

Het derde deel gaat over het spreken zelf. Want niet alleen wat je zegt, maar ook hoe je het zegt is bepalend. We kijken hoe je de drie Vs, verbaal, vocaal en visueel optimaal kunt inzetten voor impact. De juiste lichaamstaal, stemvariatie en ritme maken dat je je publiek aan je lippen hangt. Je leert ook hoe je echt verbinding maakt met je publiek. Je leert ook je spreekstijl aanpassen aan verschillende persoonlijkheidstypes. Zo heb je iedereen mee.

Het laatste deel gaat over krachtig tussenkomen in meetings. Hoe laat je je horen in een male-dominated omgeving.

Na deze training maken vrouwen meer impact bij iedereen tegen wie ze spreken.

Over de spreker: Elizabeth Van Den Bergh is op missie om meer vrouwen hun stem te laten horen in de publieke ruimte en een einde te maken aan all-male panels. Ze heeft uitgebreide ervaring met het coachen en trainen van professionals in publiek spreken. Zo werkt ze elk jaar voor de Europese Ontwikkelingsdagen waar ze de Young Leaders voorbereidt op high-level panelgesprekken. Ze doet één op één public speaking trajecten met ambitieuze professionals, managers en CEO’s rond publiek spreken als middel voor effectieve interne en externe communicatie. Ze werd uitgenodigd als trainer bij de Deloitte Leadership Summit for Women in Cyber. Elizabeth werkte ook al samen met Ted sprekers Carolyn Steel en Guy Poppy rond duurzame voeding.